Nyelvvizsga

Legyünk nagyon őszinték és nagyon gyakorlatiasak!
Általában vizsgázni és így nyelvvizsgázni is ott kell - ha már választhatok-, ahol információim, benyomásaim, stb. szerint is a legbiztosabban lehetek sikeres.
Ennek megfelelően kell majd felkészülnöm erre. A brainturbo továbbra is ezt vallja azzal együtt, hogy az ETS–sel “kötötte össze szekerét” és hálózatán belül két vizsgaközpontot hozott létre, az egyiket Budapesten a 05. kerületben, a másikat Balatonszárszón. Viszont mindegyik nyelviskolájában lehetséges erre, de nem csak erre a nyelvvizsga típusra a felkészülés, a felkészítés.
Az ETS-sel nem lehet megbukni, csak pontokat szerezni. Az már más kérdés, hogy ezek a pontszámok mire elegendőek. Az ETS vizsga, illetőleg nyelvtudás minősítő rendszere egyszerre kínál megoldás a “munka világába” történő belépéshez, mert a világon a legtöbb multinacionális, (sőt már nem multinacionális cég is cég elfogadja, ilyen például TOEIC® , vagy például ilyen a “tanulás világában” TOEFL® iBT, amit a világban működő 8500 felsőoktatási intézmény által elismert bizonyítvány.
 
Vizsgaközpontok:
Brainturbo Balatonszárszó
Braintubo Budapeset 05. kerület

 

További információk a Brainturboról...
Hogyan működik a Brainturbo nyelvoktatás?

Miért válasszam?
Ingyenes bemutató óra, ingyenes nyelvóra, ingyenes próbaóra
Mind-Spa

Nyelviskoláink, Minősítéseink

Angol nyelvtanfolyam..., Német nyelvtanfolyam..., Spanyol nyelvtanfolyam...

 

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!

Név
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Üzenet
 


Próbáld ki ingyen!