Szex kam Mi az a Brainturbo? Hogyan működik? Teszteld az agyad! Nyelvvizsga Cikkek Nyelviskolák Központ
Iskolásoknak
Diploma előtt
Munka mellett
Nyugdijasoknak
Mindenkinek

Spanyol nyelvtanfolyam

A brainturbo alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére. A spanyol nyelvtanulás esetében is a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók a spanyol nyelvtanulásnál is lehetőleg -a cél szerinti- többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Miért épp a spanyol nyelvtanulás mellett döntsek?

A legtöbb anyanyelvi beszélővel rendelkező újlatin nyelv, az összes nyelv közül pedig - különböző becslések alapján - az első öt között szerepel a világon. Jelenleg 21 ország államnyelve, valamint az ENSZ és az Európai Unio egyik hivatalos nyelve.

Tehát miért válasszam a spanyol nyelvtanulást?

Mert rendkívül dallamos, sőt temperamentumos nyelv. Vagy, mert a spanyol nyelvű irodalom szintén része a nyugati műveltségnek, s ezért, továbbá az amerikai földrész gazdasági jelentősége miatt sokan tanulják ezt a nyelvet. Történetileg a spanyol nyelv a Római Birodalom Hispania tartományának északi középső területén beszélt latin nyelvjárások folytatása. A gyarmatosítások korában Amerikában is elterjedt. Sőt, Afrikában és Ázsiában is fellelhetőek anyanyelvi beszélők. A nyelv és a nép neve (espanol, spanyol) - a provanszálon keresztül - a középkori latin Hispaniolus ("hispániai") szóból származik. A spanyol kevésbé távolodott el a latintól, mint a francia, a különbség inkább az olaszéhoz hasonló; ugyanakkor mássalhangzórendszerében az ismertebb újlatin nyelvekhez képest kialakított néhány újító vonást.

Spanyol nyelvtanulás, vagy más nyelv tanulása, ki-ki saját célja, illetve más szempont szerint mérlegelje, majd döntse el, a brainturbo a szíves rendelkezésükre áll.

Iskoláink

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!
Név
Üzenet
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Mennyi: egy x öt =
Egyelőre csak további információt szeretnék kapni!
Agyturbo Kft. - Minden jog fenntartva
Brainturbo - A csúcstechnika és a csodálatos elme harmóniája!
Minőségi garancia