Szex kam Mi az a Brainturbo? Hogyan működik? Teszteld az agyad! Nyelvvizsga Cikkek Nyelviskolák Központ
Iskolásoknak
Diploma előtt
Munka mellett
Nyugdijasoknak
Mindenkinek

Tanulj meg németül csúcssebességgel!

Német nyelvtanfolyam gyorsan, könnyen, magolás és stressz nélkül!

  • Német nyelvterületen tervezel munkát vállalni?
  • Nyelvvizsgára van szükséged németből?
  • Fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásod?

A Brainturbo alapfoktól C2 mesterszintig a hallgatók rendelkezésére áll. A Brainturbonál a német nyelvtanulás esetében is az egyes szintek átjárhatóak, valamint a tematika a hallgatóra adaptált.

Magyarán az oktatást úgy állítjuk össze, hogy az a Te szükségleteidnek a lehető legjobban megfeleljen!

  • Német nyelvű állásinterjúra készülsz, de bizonytalan vagy a tudásodban?
  • Német nyelvterületen szeretnél munkát vállalni, de a nyelvtudás hiánya miatt alulfizetnének?
  • Szeretnéd felturbózni a nyelvtudásod nyelvvizsga előtt?

Jelentkezz próbaórára az oldal alján található adatlap kitöltésével, mondd el, hogy mik az elvárásaid, a tananyagot ennek tükrében állítjuk össze, hogy Te a legjobban használható tudást szerezd meg!

A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók a német nyelvtanulásnál is lehetőleg -a cél szerinti- többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Miért épp a német nyelvet válasszam, vagy miért döntsek a német nyelvtanulás mellett?

A német a germán nyelvek nyugati ágába tartozó nyelv. Mintegy 100 millió ember anyanyelve. Összes beszélőjének száma (anyanyelvként vagy második nyelvként) 130 millió körüli. Hivatalos nyelv: Németországban, Ausztriában, Svájcban, Liechtensteinban, Luxemburgban,Olaszországban. Ezen kívül Belgium, Dánia, Oroszország egyes területein. Beszélik még az USA-ban, Kanadában, Brazilliában, Chillében, Argentinában, Mexikóban, Ausztráliában, Dél-Afrikában, a volt német gyarmatokon: Nambia, Togo, Kamerun, Kína. A Kárpát-medence országain kívül Csehországban és Lengyelországban. Magyarországon ma is a legnagyobb nemzeti kisebbséget a németek alkotják. Miért épp a német nyelvtanulás mellett döntsek? Esetleg még azért, mert az előbbieken kívül beszélik még szinte minden olyan országban, ahol számit az idegenforgalom.

Német nyelvtanulás, vagy más nyelv tanulása, ki-ki saját célja, illetve más szempont szerint mérlegelje, majd döntse el, a brainturbo a szíves rendelkezésükre áll.

Iskoláink

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!
Név
Üzenet
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Mennyi: egy + négy =
Egyelőre csak további információt szeretnék kapni!
Agyturbo Kft. - Minden jog fenntartva
Brainturbo - A csúcstechnika és a csodálatos elme harmóniája!
Minőségi garancia