Szex kam Mi az a Brainturbo? Hogyan működik? Teszteld az agyad! Nyelvvizsga Cikkek Nyelviskolák Központ
Iskolásoknak
Diploma előtt
Munka mellett
Nyugdijasoknak
Mindenkinek

Tanulj meg angolul csúcssebességgel!

Angol nyelvtanfolyam gyorsan, könnyen, magolás és stressz nélkül!

  • Angol nyelvterületen tervezel munkát vállalni?
  • Nyelvvizsgára van szükséged angolból?
  • Fejleszteni szeretnéd a nyelvtudásod?

A Brainturbo alapfoktól C2 mesterszintig a hallgatók rendelkezésére áll. A Brainturbonál az angol nyelvtanulás esetében is az egyes szintek átjárhatóak, valamint a tematika a hallgatóra adaptált.

Magyarán az oktatást úgy állítjuk össze, hogy az a Te szükségleteidnek a lehető legjobban megfeleljen!

  • Angol nyelvű állásinterjúra készülsz, de bizonytalan vagy a tudásodban?
  • Angol nyelvterületen szeretnél munkát vállalni, de a nyelvtudás hiánya miatt alulfizetnének?
  • Szeretnéd felturbózni a nyelvtudásod nyelvvizsga előtt?

Jelentkezz próbaórára az oldal alján található adatlap kitöltésével, mondd el, hogy mik az elvárásaid, a tananyagot ennek tükrében állítjuk össze, hogy Te a legjobban használható tudást szerezd meg!

A Brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók az angol nyelvtanulásnál is lehetőleg -a cél szerinti- többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Miért épp az angol nyelvet válasszam, vagy miért döntsek az angol nyelvtanulás mellett?

Mert gyakorlatilag ez "a világnyelv". Ez az informatika és így az internet nyelve, ezt (szinte) mindenhol értik és beszélik.

Angol nyelvnek statisztikák szerint 446 millió anyanyelvi beszélője van napjainkban. A Föld lakosságához képest az anyanyelvi beszélők száma százalékosan csökken, viszont a világ első számú másodikként használt nyelve az angol. Kb.: 650 millióan beszélik jól első vagy második nyelvként, és 2-3 milliárd közé teszik azok számát, akik néhány szót értenek a nyelvből. Az Európai Unió egyik hivatalos, és munkanyelve. Az angolul tanulók közül csak több mint minden 100-ik tud az alapszintnél (néhány száz szó) jobban, viszont az angol nyelvtanulás első a világon, vagyis ezt a nyelvet tanulják a legtöbben. Egyben a legelterjedtebb számítógépes nyelv is, sőt több szakmának a "világnyelve" is egyben, mint a hajózás, repülés, stb.

Angol nyelvtanulás, vagy más nyelv tanulása, ki-ki saját célja, illetve más szempont szerint mérlegelje, majd döntse el, a Brainturbo a szíves rendelkezésükre áll.

Iskoláink

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!
Név
Üzenet
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Mennyi: kettő + egy =
Egyelőre csak további információt szeretnék kapni!
Agyturbo Kft. - Minden jog fenntartva
Brainturbo - A csúcstechnika és a csodálatos elme harmóniája!
Minőségi garancia