Szex kam Mi az a Brainturbo? Hogyan működik? Teszteld az agyad! Nyelvvizsga Cikkek Nyelviskolák Központ
Iskolásoknak
Diploma előtt
Munka mellett
Nyugdijasoknak
Mindenkinek

Óraszámok

 

A brainturbonál nem kell várni senkire és semmire, bármikor elkezdhető. A nyelvtanfolyam egy kurzusa 20+20 órából áll, és ez 40 alkalom. A brainturbo optimálisan hetente 2+2 órát ajánl mindenkinek és így egy nyelvtanfolyami kurzus 10 hetet, azaz két és fél hónapot vesz igénybe.

Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé

 

Órák felépítése

 

A hallgatók két típusú órán vesznek részt. Az egyik az un.: labor/gépi óra a másik a tanári/tréneri óra. Tehát a nyelvtanfolyamon a hallgatók egyszer az egyikre és aztán a másikra érkeznek, a 20+20 órát így kell érteni.

  • A gépi órán a hallgatók elhelyezkednek egy kényelmes fotelben, majd kapnak egy speciális szemüveget és füllhallgatót. Ezek segítségével memorizálhatják a speciális tananyagaot, ami szavakból és rövid történetekből áll.
  • A tanári óra segítésével a tanár segít felidézni és aktiválni a gépi órán memorizáltakat.
Tematika

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ". Ráadásul ez így igaz! Ezekben az esetekben a nyelvtanfolyamon csak azt lehet hallani, hogy ezt is meg azt is tudtam, bár a szintfelmérésen ezek még nem jöttek elő. Akkor még teljesen passzívak voltak.

Ilyenkor az is megeshet, hogy a nyelvtanfolyam hátralévő részében - a mestertréner véleménye alapján - a brainturbo nagyobb sebességbe kapcsol. A brainturbo nyelvtanfolyam senkit sem terhel házi feladattal vagy a magolás kényszerével, mert ezt a braintrubonál a technológia helyettesíti. Gyakorolni, ismételni viszont kell, ehhez minden nyelvtanfolyami hallgató - ugyancsak térítés nélkül- minden anyagot és segítséget megkap.

Angolok szerint "a pudig próbája az evés" , tanácsoljuk "kóstoljon bele a brainturbo nyelvtanfolyam íz világába" , jelentkezzen az ingyenes bemutató órára!

 


Iskoláink

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!
Név
Üzenet
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Mennyi: négy + hat =
Egyelőre csak további információt szeretnék kapni!
Agyturbo Kft. - Minden jog fenntartva
Brainturbo - A csúcstechnika és a csodálatos elme harmóniája!
Minőségi garancia