Mi az a Brainturbo?

A Brainturbo egy új, szabadalmaztatott eljárás ugyancsak szabadalmaztatott csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezéssel. A Brainturboval valóban új korszak kezdődött a nyelvtanulásban, már sokan mondták; „nem hittem, de ez nálam is működik!” A Brainturbo több, mint egy módszer, mert magát az idegen nyelvet elsajátítani akaró embert hozza jóval kedvezőbb helyzetbe.

A Brainturbonál labor órák és tanár/tréneri órák (tulajdonképp magánórák) váltják egymást és 3 hónap alatt használható nyelvtudásra tehetsz szert!

 • Ha esetleg más módszerbe már belefáradtál,
 • ha valóban kevesebb időt kívánsz ráfordítani,
 • ha igényes vagy, valóban gyors és hozzád igazított képzésre törekszel,
 • ha számít az ár/érték arány, akkor jó helyen jársz!
A Brainturboval magolás, számonkérés, illetve stressz nélkül is siker és élmény a nyelvtanulás. Hogy valóban új korszak kezdődött el, arról győződj meg személyesen! A nyelvtanulás jövőjét térítésmentesen megismerheted bármelyik Brainturbo nyelvlaborban, jelentkezz be ingyenes próbaórára.

Hogyan működik?

Nyelvtanulás gyorsan, nyelvtanulás hatékonyan, sőt kreatív módon, ráadásul stressz-mentesen!

Óraszámok

A Brainturbonál nem kell várni senkire és semmire, bármikor elkezdhető. A nyelvtanfolyam egy kurzusa 20+20 órából áll, és ez 40 alkalom. A Brainturbo optimálisan hetente 2+2 órát ajánl mindenkinek, és így egy nyelvtanfolyami kurzus 10 hetet, azaz két és fél hónapot vesz igénybe.

Ez több mint 1000 szó és kifejezés beszédkészségben történő elsajátítását teszi lehetővé

Órák felépítése

A hallgatók két típusú nyelvórán vesznek részt. Az egyik az úgynevezett labor/gépi óra a másik a tanári/tréneri óra. Tehát a nyelvtanfolyamon a hallgatók egyszer az egyikre és aztán a másikra érkeznek, a 20+20 órát így kell érteni.

 • A gépi órán a hallgatók elhelyezkednek egy kényelmes fotelben, majd kapnak egy speciális szemüveget és füllhallgatót. Ezek segítségével memorizálhatják a speciális tananyagaot, ami szavakból és rövid történetekből áll.
 • A tanári óra segítésével a tanár segít felidézni és aktiválni a gépi órán memorizáltakat, fontos megjegyezni, hogy nem számonkérésről van szó.
 • Házifeladat, otthoni magolás nincs, a Brainturbo módszere ezt nem követeli meg!

Kinek jó?

Szintfelmérés

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ". Ráadásul ez így igaz! Ezekben az esetekben a nyelvtanfolyamon csak azt lehet hallani, hogy ezt is meg azt is tudtam, bár a szintfelmérésen ezek még nem jöttek elő. Akkor még teljesen passzívak voltak.

Tematika

 • Angol - alapfoktól C2 mesterszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
 • Német - szintén alapfoktól C2 mesterszintig a áll a hallgatók rendelkezésére.
 • Spanyol - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
 • Magyar - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére. (elsősorban az itt dolgozó, vagy családtagként hozzánk került német és angol ajkúak számára)
A brainturbo nyelvtanulásnál az egyes szintek "átjárhatóak", valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Mi mennyibe kerül?

Az attól függ, hogy milyen céllal szeretnél nyelvet tanulni, illetve nyelvtudásod fejleszteni. Tehát csak az általad kiválasztott brainturbo nyelvlaborban, személyesen -talán épp a térítésmentes bemutatót követően- lehet érdemben az árakról beszélni.

Előzetesen és tájékoztatásul: 45.000 -180.000 Ft-ig, de mindig érdeklődj a kiválasztott brainturbo nyelvlabornál az aktuális kedvezmények felől is!

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!

Név
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Üzenet
 


Próbáld ki ingyen!