Szex kam Mi az a Brainturbo? Hogyan működik? Teszteld az agyad! Nyelvvizsga Cikkek Nyelviskolák Központ
Iskolásoknak
Diploma előtt
Munka mellett
Nyugdijasoknak
Mindenkinek

Mi ez?

Forradalmian új, szabadalmaztatott eljárás ugyancsak szabadalmaztatott csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezéssel. A Brainturboval valóban új korszak kezdődött a nyelvtanulásban, már sokan mondták; „nem hittem, de ez nálam is működik!”  A Brainturbo több, mint egy módszer, mert magát az idegen nyelvet elsajátítani akaró embert hozza jóval kedvezőbb helyzetbe.

 • Nyelvet tanulni könnyebben, nyelvet tanulni, ha nincs rá elegendő időnk, nyelvet tanulni, ha tartunk attól, hogy nem lesz rá elég energiánk?
 • Gyorsan megtanulni angolul, németül, spanyolul, stb., és valóban beszélni tudni ezeken a nyelveken

Ugye ismerős gondolatok és igények ezek?


 

A Brainturbonál labor órák és tanár/tréneri órák (tulajdonképp magánórák) váltják egymást és 3 hónap alatt használható nyelvtudásra tehetsz szert!

 • Ha esetleg más módszerbe már belefáradtál,
 • ha valóban kevesebb időt kívánsz ráfordítani,
 • ha igényes vagy, valóban gyors és hozzád igazított képzésre törekszel,
 • ha számít az ár/érték arány, akkor jó helyen jársz!

A Brainturboval magolás, számonkérés, illetve stressz nélkül is siker és élmény a nyelvtanulás. Hogy valóban új korszak kezdődött el, arról győződj meg személyesen! A nyelvtanulás jövőjét térítésmentesen megismerheted bármelyik Brainturbo nyelvlaborban, jelentkezz be ingyenes próbaórára.

Miért válasszam?

Néhány érv a sok közül:

 • Térítésmentesen mutatják be, illetve tapasztalhatom meg mit is tud a Brainturbo.
 • Nem lesz házi feladatom, nem kell magolnom, és nem terhelnek kikérdezéssel, számonkéréssel.
 • Akkor kezdem, és olyan szinten, amin csak akarom, ráadásul én választom meg az időpontokat.
 • Térítésmentes szintfelméréssel illesztik be a meglévő tudásomat a "megtanulandók" sorába.
 • Szabadalmaztatott 21. századi csúcstechnikát alkalmaznak, ugyancsak  szabadalmaztatott  módszerrel.
 • Az agy mindkét féltekéjében egyszerre juttatják el a tananyagot.
 • A Brainturbo mester nyelvtrénere ezt beszédkészségben köti meg, és csak velem foglalkozik.
 • Valóban hosszú távú tudást szerezhetek.
 • Abszolút felszabadultan, stressz-mentesen történik mindez, és hozzám igazodnak.
 • A lehető legkevesebb időráfordítással realizálhatom a vállalt feladatom, egy kurzus csak 40 óra.
Így Brainturboban találhatom meg a legnagyobb esélyt arra, hogy egy általam választott idegen nyelven - nagyon rövid idő után -, valóban beszélni tudjak.

Szintfelmérés

Ha valaki rendelkezik előismerettel, akkor tudását a brainturbo a nyelvtanfolyam előtt térítésmentes szintfelméréssel illeszti be, a nyelvenként 3-3 szintű tematika rendszerébe. A brainturbo nyelvtanfolyam rendkívül hatékony a passzív nyelvismeret aktivizálásában, és hallgatók ilyenkor már néhány óra pár után úgy érzik, hogy számukra hirtelen kitárult az "idegen nyelven megfogalmazható világ". Ráadásul ez így igaz! Ezekben az esetekben a nyelvtanfolyamon csak azt lehet hallani, hogy ezt is meg azt is tudtam, bár a szintfelmérésen ezek még nem jöttek elő. Akkor még teljesen passzívak voltak.

Tematika

Angol - alapfoktól C2 mesterszintig áll a hallgatók rendelkezésére. 
Német - szintén alapfoktól C2 mesterszintig a áll a hallgatók rendelkezésére.
Spanyol - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére.
Magyar - alapfoktól középszintig áll a hallgatók rendelkezésére. (elsősorban az itt dolgozó, vagy családtagként hozzánk került német és angol ajkúak számára)

A brainturbo nyelvtanulásnál az egyes szintek "átjárhatóak", valamint a tematika a hallgatóra adaptált. Ez azt jelenti, hogy egy szintet nem kell feltétlen az elején elkezdeni, vagy minden modulját (egységét) feltétlen beválogatni. A brainturbo arra törekszik, hogy a hallgatók lehetőleg - a cél szerinti - többlettudást szerezhessék meg, és csak annyit ismételjenek, ami ehhez feltétlen szükséges.

Speciális nyelvtanfolyamok - a brainturbo filozófiája a nyelvtanulásról már önmagában is speciális, mert azt vallja, hogy nem általában kell és lehet idegen nyelvet tanulni, hanem csak egy adott céllal, illetve arra az élethelyzetre, amiben az adott nyelvet használni, kommunikálni szeretnénk. Általában idegen nyelvet tanulni, az megfoghatatlan, még „nagy energiák hadba állításával” is gyötrelmes, és nem szokott eredménnyel zárulni.

Üzleti angol
Állásinterjúra felkészítés (angol és német)
Ha rendkívüli módon megnő az igény a nyelvtanulásban egy adott céllal, vagy egy tervezett új élethelyzet miatt, akkor brainturbo speciális tematikát fejleszt erre. Ilyen például:

 • Munkavállalás angol nyelvterületen
 • Munkavállalás német nyelvterületen
 • Turista vagyok angol

Mi mennyibe kerül?

Az attól függ, hogy milyen céllal szeretnél nyelvet tanulni, illetve nyelvtudásod fejleszteni. Tehát csak az általad kiválasztott brainturbo nyelvlaborban, személyesen -talán épp a térítésmentes bemutatót követően- lehet érdemben az árakról beszélni.
Előzetesen és tájékoztatásul: 45.000 -180.000 Ft-ig, de mindig érdeklődj a kiválasztott brainturbo nyelvlabornál az aktuális kedvezmények felől is!

 

További oldalak:

Hogyan működik a Brainturbo nyelvoktatás?

Miért válasszam?
Ingyenes bemutató óra, ingyenes nyelvóra, ingyenes próbaóra
Mind-Spa

Nyelviskoláink, Minősítéseink

Angol nyelvtanfolyam..., Német nyelvtanfolyam..., Spanyol nyelvtanfolyam...

Iskoláink

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!
Név
Üzenet
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Mennyi: kettő x négy =
Egyelőre csak további információt szeretnék kapni!
hatékony nyelvtanulás, nyelvtanulás alfában, brainturbo, hatékony, hatékonyság, módszer, hatásos, relaxációs nyelvtanulás, ingyenes nyelvóra, nyelviskola, nyelvtanulás Agyturbo Kft. - Minden jog fenntartva
Brainturbo - A csúcstechnika és a csodálatos elme harmóniája!
Minőségi garancia