Évvégi hajrá! - most 30.000 Ft a zsebedben marad!


Lépj tovább, válasz az alábbi linkek közül a megfelelőt és majd a próbaórás bejelentkezés üzenetébe ír be: Évvégi hajrá!
2018-11-18 01:37:24
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

NYELVISMRETET BESZÉLGETÉSBEN KELL LÉTREHOZNI…


A jövőben kettő helyett csak egy idegen nyelvet tanulnának a középiskolás diákok, a második nyelv óraszáma is az első nyelvre jutna. Megvizsgálják, érdemes-e átcsoportosítani a középiskolákban oktatott második idegen nyelv óraszámát az első nyelv tanítására – jelentette be szeptember közepén a szakképzési helyettes államtitkár. Ha a javaslatot támogatja a kormány, akkor a középiskolások heti 3-4 óra helyett 6-8 órában tanulnának angolul vagy németül. Vagyis a második nyelv oktatására fordított idő is az első nyelv tanulására jutna. Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke szerint az óraszámemelés önmagában nem oldaná meg az iskolai nyelvoktatás problémáit, a szakember szerint ugyanis nem mennyiségi problémáról van szó.

Általában az iskolákban tanulni lehet csak a kiválasztott idegen nyelvet, így a jó tanulóknál csak passzív szókincs, vagy jól elsajátított nyelvtani ismeretek lesz/lehet az eredmény. Pedig egy új idegen nyelv ismeretét elsősorban beszélgetésben kell létrehozni és nem elméletben. Így történt ez az első nyelvtanulásunkkor is, amikor is elsajátítottuk anyanyelvünket. Tehát mindaddig, amíg ez nincs biztosítva, rendre el fog maradni az eredmény is.

Ez a Brainturbo módszerének egyik alapja, nem beszélve a további, egyedül álló, szabadalmaztatott „high tech” megoldásokról. Gyere el próbáld ki ingyen. www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-11-02 22:56:22
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

BRAINTURBO és „MÁSOK”!


A "mások" alatt az általában a "tanulj alfában, sőt thétában", „alfalabor”, „alfapont” „Lozanov”, stb. módszereket kell érteni. Az előző cikkekben épp arról volt szó, hogy agyunk minden tekintetben egy védő pajzs. Az emberek többsége nem is sejti, mi történik valójában az agyában és ezért nagyon könnyen válik hiszékennyé, amikor arról van szó; ... eljuttatjuk alfába. Aztán ezen módszerek alapját illetően "mint az elefánt a porcelán boltba" valamilyen hanggal, ritmussal, illetve más módon kísérletet is tesznek erre. De! - minden alany és minden alkalom persze csak egy kísérlet is marad, de ezt ő nem tudja, vagy nem értékeli ennek, viszont a lényegről, a cél eléréséről soha nem győződhet meg. Ráadásul az alfa szint, tudományosabban az alfa tudatállapot dominancia minősége igencsak különböző lehet és ezek a különböző minőségek jelentősen eltérő gondozást is igényelnének, mert különben belép az agyunk védekező mechanizmusa. Ha esetleg pszichésen, mentálisan jól érezzük magunkat -természetesen ez mind nagyon fontos!-, de ez nem jelenti azt, hogy alfában vagyunk.

A Brainturbo módszer alapja Georgi Lozanovtól származik. Ő a kísérleteit 150 szó egy nap alatti megtanításával kezdte, de a hetvenes évek elején, már egyetlen egy nap alatt 3000 francia szót volt képes megtanítani több embernek egyszerre módszerével. Ő olyan világrekorder, akinek ezt az eredményét még senki sem szárnyalta túl, de olyan értelemben is az első, és az egyetlen, hogy idegen nyelvtanítási módszeréért, eredményeiért megkapta az UNESCO minősítő, elismerő oklevelét. A Brainturbo többször kutatta meg, és elemezte a Lozanov módszerét, sőt Lozanov módszerének kritikáját is. A módszer lényegére alapozva -jelentősen meghaladva azt- létrehozta saját technológiáját.

A berendezés működését, benne az EEG neuro-biofeedback funkciót bevizsgáltatta, és hitelesítette az Egészségügyi Minőségfejlesztő és Kórháztechnikai Intézettel, aki a brainturbo EEG alapú bio-neurofeedback által vezérelt személyfejlesztő és oktató berendezését alkalmasnak minősítette, és erről tanúsítványban nyilatkozik. Ezt követően a Magyar Szabadalmi Hivataltól Szabadalmi Mintaoltalmat kapott a berendezés, az eljárás maga pedig szabadalmat.

Az EEG alkalmazása emeli a Brainturbot minden "tanulj alfában" módszer fölé és teszi egyedülállóvá! – ezért is a szabadalom.

Gyere el és próbáld ki ingyen: www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-10-21 19:25:47
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

BRAINTURBONÁL SZABADALOMMAL VÉDETT!


Az alfa szint az alvás előtti tudatállapot klinikai megnevezése. Ez egy olyan állapot, amelyben az ember teste teljesen ellazult, érzelmei nyugodtak és gondolatai tiszták. Egyszóval kész elaludni. Ebbe az állapotba agyunk naponta többször is visszatér – tehát természetes tudatállapotról van szó. Ezt az állapotot bizonyos feltételek mellett használni tudjuk nagyon hatékony és gyors tanuláshoz.

Az elme tudatos része, tehát amivel tudatosan gondolkodunk, ez az elmerész, ez a komputer rész, hogy így fogalmazzunk: másodpercenként 2 ezer bit információ mennyiséget tud kezelni, a tudatalatti: az másodpercenként 400 milliárd bit információ. Tehát óriási különbség van a két elmerész között - forrás agykontroll

Ha az agy olyasvalamit érzékel, ami az iskolára emlékezteti, újra aktivizálja a régi mintákat, és ez stresszt vált ki. A stressz pedig blokkolja az agyat, megbénítja a kreativitást és gátolja a tanulási folyamatot, - magyarázza az iskola alapítója, Marc H. Leis. Minden olyan módszer sikeres azonban, amellyel gyerekként az anyanyelvünket tanultuk: a játékos átélés, a tanulás, amelynek alapját valamennyi érzékünkkel átélt saját élmények adják. A nyelvtanulás talán mégis gyerekjáték? - forrás: alpha college

Az Alfa állapot azonban nem csak a nyugalomról és a harmóniáról szól, persze ha már ezt megtalálja az ember, mér nagyon sokat nyert vele. Ez az állapot más, az éber szintünkön eddig elérhetetlen kapukat nyit meg előttünk. Fél óra ezen a szinten például többet ér, mint egy egész éjszakai alvás! Ez rendkívül izgalmas dolog, bizonyára sokunkban fel is merül a kérdés; miért nem használjuk ki ezt a lehetőséget? Kutatások szerint egy tízéves gyermek általános szintje az Alfán helyezkedik el, míg egy felnőtt ember napjának nagy részét 20 CPS körüli értékeken tölti el. José Silva, aki az agykontroll egyik legnevesebb kutatója szerint a legoptimálisabb, legenergetikusabb állapot 10 CPS körül van. Ezen a szinten nem csak a pihenés hatékonyabb, hanem a tanulás, az emlékezés és a kreativitás folyamata is nagyságrendekkel erősebb.- forrás: meditacio.

Az alfa szintet először 1926-ban Dr.Hans Berger osztrák orvos határozta meg. Rájött, hogy az agy a szívhez hasonló bioelektromos impulzusokat bocsájt ki. Idővel más orvosok és tudósok úgy találták, hogy külső stimuláció különböző tudatállapotokat válthat ki. Ez azért lehetséges, mivel az emberi agy követi a külső stimuláció ritmusát és 15-30 másodpercen belül olyan frekvencián kezd működni, mint a stimuláció forrása.

Brainturbo szabadalmaztatott módszere ezen alapul, gyere próbáld ki ingyen: http://www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-10-15 09:48:53
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

MIT TUD A BRAINTURBO?!


"Az egész oktatás nagyon magas színvonalú, időben pedig maximálisan rugalmas. Elindított olyan folyamatot, amit a hagyományos rendszerben történő nyelvtanulás nem tudott: átlendített azon a holtponton, hogy elkezdjem használni az idegen nyelvet. Oldotta a gátlásaimat, megszoktam a saját hangomat idegen nyelven."

Sz. Sz. IT mérnök

www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-10-08 09:15:31
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

SZÍVESEN FELKÉSZÍTÜNK ÁLLÁSINTERJÚRA!


Az iskolai nyelvoktatásban érettségire vagy nyelvvizsgára készítik fel a diákokat. Az itt megkövetelt témák, mint például a család, ételek, hobbik, korlátozottan hasznosíthatóak a munka világában – olvashattuk a Neten.
Nagyon lényeges, hogy a nyelvoktatás beszédcentrikus legyen - állítja több szakember Ebben még jelentősen lehetne fejlődni, de ez sem lesz elegendő. Sajnos nem véletlen, hogy a fiatalok egy állásinterjún nem mernek megszólalni.
A diákok idegennyelvi szókincse abból tevődik össze, amit az évek során megtanultak, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen témákkal foglalkoznak az iskolai, illetve egyáltalán a nyelvórákon. Gondoltad volna? Bár úgy érzed, hogy jól beszélsz egy-egy idegen nyelvet, de talán ez mégsem elég, ha be akarsz lépni a munka világába!?

Tehát milelőtt belevágsz: http://www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora
2018-09-29 14:59:03
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

RÓLUNK ÍRTÁK…


Brainturbo nyelviskolára egy nehéz élethelyzetben találtam: épp elveszítettem az állásom és véget ért egy hosszú kapcsolatom. Ugyanakkor, tanulmányaim szempontjából fontos volt, hogy rövid idő alatt elérjek egy alapfokú nyelvvizsgát németből. Nem nagyon hittem abban, hogy képes leszek odafigyelni a nyelvtanulásra, ráadásul, életem során a némettel már többször próbálkoztam, majd abbahagytam, és ez is egyfajta kudarcként tapadt a német tanuláshoz.

Elolvasva az iskola hirdetését, az örömteli tudásélményről, a relaxált állapotban egymással barátságosabb viszonyban működő agyféltekékről, úgy gondoltam, próbáljuk meg: maximum egy újabb illúziót veszíthetek...

Nos, az iskola vezetőnőjének melegséget sugárzó közvetlensége, a vendégszerető fogadtatás kávéval, teával, s az iskola kellemes, otthonos légköre nyomban jó hangulatra derítettek. A gépi óra pedig felért egy pszichoterápiás üléssel! Teljesen kikapcsolta minden napi gondomat, eliminált mindenféle korábbi kudarcot, amit a német tanulás többszöri újrakezdései miatt átéltem!

Alig vártam a következő alkalmakat, és ezek a jó érzések még arra is inspiráltak, hogy a meghallgatott leckét otthon újra meghallgassam! A tanári órák a kétszemélyes szobácskában azt sugallták, hogy ebben az intim együttlétben a nyelvtanár számára csak én vagyok fontos, és mindent megtesz azért, hogy a 45 percben egy jól strukturált, feszes ritmusban, különféle játékos feladatok, módszerek váltogatásával, mindvégig megtartsa a figyelmemet és ébren tartsa a motivációmat.

Egyetlen oka volt annak, hogy a kurzus végeztével nem folytattam a tanulást a Brainturboban: csak azok a piszkos anyagiak. Mindenesetre, a módszer visszaadta az önbizalmamat a tanuláshoz, kedvet csinált hozzá, és mozgásba hozta a régen elfeledett német szavak, mondatok nagy részét. Elkezdtem beszélni németül!

Ajánlom mindenkinek, aki élményszerű és hatékony tanulásra vágyik!


2018-09-23 13:55:27
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

MEGTANULTAM 4 HÉT ALATT ANGOLUL EZZEL A MÓDSZERREL!


Egy trükkel két hét alatt meg tudsz tanulni folyékonyan beszélni egy idegen nyelvet. Tehát már csak két hét!? Aztán; ettől a módszertől a nyelviskolák becsődölnek. Számtalan elképesztő Google-hirdetéssel találkozni az interneten: az egyik azt állítja, hogy tudósok megtalálták a rák ellenszerét, a másik azt, hogy egy trükkel megszüntethető a körömgomba vagy négy hét alatt 20 centivel lehet megnövelni a péniszed méretét. Itt van az egyik legelterjedtebb reklám, egy komment úgy hívja hogy az “5 nyelv a kisujjamban”. Alapból az is elég érdekes, hogy mit látunk a képen. Merthogy mindig van valami nem beazonosítható műszaki ketyere általában egy ember fején. Sajnos nagy problémát jelent ma Magyarországon, hogy az emberek többsége semmilyen idegen nyelven nem tud. De mitől van bevétele ezeknek a cégeknek? A te hiszékenységedből! A Google és a hatóságok is azt mondják lehetetlen fellépni ellenük annak ellenére, hogy mindig többet és többet megtesznek ezért.

A döntés a te kezedben van, ne engedj a hiszékenységednek, győződj meg személyes róla - ha megteheted. Ha valóban komolyan gondolod a nyelvtanulást, akkor gyere el hozzánk, próbáld ki ingyen szabadalmaztatott módszerünket! Tehát ha komolyan gondolod, egy próbát megér! www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-09-16 15:55:34
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

NO PARA* , NO HÁZI FELADAT !


Stabil nyelvtudásra vágyik? Külföldön vállalna munkát, de még csiszolnia kellene angol/német nyelvismeretén? Élő idegen nyelvet szeretne elsajátítani? Nyaraláshoz kellen egy biztos „kommunikációs mankó”? Beragadt diploma kiszabadítása a cél? A Brainturbo arra törekszik, hogy hallgatói a mindennapi életből kiragadott szituációkon keresztül jussanak használható nyelvtudáshoz, beszédkészséghez.

Például a külföldi munkavállalói anyagunkból tanulóink elsajátítják a szakmai kifejezéseket, valamint azt, hogy hogyan érdemes állásinterjúra készülni, önéletrajzot írni, telefonon tárgyalni. Szeretne folyékonyan angolul/németül beszélni? Nálunk magasan kvalifikált oktatók (brainturbo mester trénerek) várják! Hangulatos környezet; no para, no házi feladat! Szeretnénk, ha hallgatóink nem csupán befogadnák, elsajátítanák, de meg is szeressék a kiválasztott idegen nyelvet. www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora

A "no para"-ban a para már a paranoia rövidülése, aminek jelentése üldözési mánia túlzó és irracionális szorongás vagy félelem, ami gyakran az üldözöttség érzésében nyilvánul meg.


2018-09-09 20:44:24
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

EGYRE TÖBB SZŰLŐ GONDOLJA ÚGY…


Tanév elején kell egy kicsit megnyomni, hogy jó pozícióba jusson a dolog. Felmérők jönnek, aztán meg a skatulya, amibe beleértékelik a kezdeti teljesítményt, aztán innét kitörni majdnem lehetetlen. Tehát meg kel nyomni az elején, persze kell majd tartani az iramot is, de akkor már az is ösztönöz, ami megvan. Idegen nyelvtanulás, hogy ez mennyire fontos, arról itt és most -bár igencsak kellene beszélnünk-, de még sem tesszük. Új jelenség, hogy egyre többen kérnek egy kis tuningot, hogy a suliban jól induljon a dolog. A brainturbo különösen alkalmas ehhez, mert a technológia lényegéből adódóan, rendezi, feleleveníti és kis gyakorlással használhatóvá teszi mindazt. ami megvan. Már 20 órával is szárnyalni fog az, aminek pedig szárnya nincsen! Tehát iskolakezdés, nyelvtanulás, felkészítő tuning a Brainturboval, jelentkezz itt; www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora
2018-08-31 23:44:32
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

…MINDEN A JÓ OKTATÁSI MÓDSZEREN MÚLIK!


Nyelvvizsgája van, de megszólalni nem mer a magyar. Tévhit, hogy a magyarok nem beszélnek idegen nyelveket, évről-évre javul a teljesítményünk. Ahhoz képest viszont, hogy az oktatáspolitika az elmúlt 20-25 évben mennyit fordított arra, hogy jobban tudjunk idegen nyelveken beszélni, ez a teljesítmény mégis nagyon gyenge – mondja Nikolov Marianne egyetemi tanár, kutató, aki hosszú évtizedek óta vizsgálja a nyelvtanulás folyamatait és eredményét a közoktatásban. Azt látjuk, hogy hiába van nagy hangsúly a tanárképzésben a kommunikatív nyelvtanításon, amikor a tanárok az osztályterembe kerülnek, az évek alatt visszatérnek azokhoz a módszerekhez, amikkel még annak idején őket oktatták: felolvasás a tankönyvből, fordítás, nyelvtani gyakorlatok, a gyereknek szinte meg sem kell szólalni. Egy korábbi kutatásából az derült ki, hogy a megfigyelt nyelvtanárok harmada még mindig a következő módszerekkel tanítja az idegen nyelvet:

Ez utóbbi miatt él a legtöbb magyarban az a hibás felfogás, hogy idegen nyelven megszólalni csak akkor érdemes, ha minden tökéletes. Ha hibázunk, az valami olyan rettenetes dolog, amit azonnal ki kell javítani. Nikolov Marianne azt mondja, az ilyen módszerek felett már eljárt az idő: a nyelvórákon jóval nagyobb szerepet kéne kapnia a videó- és filmnézésnek, a honlapok nézegetésének, a társalgásnak, a szerep és nyelvi játékoknak. Annak, hogy milyen tankönyvből tanítjuk a gyereket, gyakorlatilag nincs hatása a nyelvtudás fejlődésére, minden a jó oktatási módszeren múlik.

A módszeren! - mi is ezt valljuk és vállalunk Téged is! www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-08-24 20:34:33
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

ÚJ, NEW, NEU, NUEVO!


Örömmel tájékoztatjuk a kedves látogatónkat, hogy az új honlapunkon „járnak”. Célunk az volt, hogy egy abszolút mobil-barát, letisztult és átlátható szerkezeten/tartalmon kényelmesen informálódhassanak és mi -az elmúlt évek tapasztalatai alapján- egyszerűbben szolgálhassuk ki információ igényüket. De -és erre fel kívánjuk hívni szíves figyelmüket-, a Brainturbo sokkal összetettebb technológia, minthogy egy rövid idejű böngészéssel hozzá lehessen jutni minden szükséges információhoz, inkább figyelemfelhívó, rövid összegzés mindez. Viszont ezért is van a térítésmentes próbaóra és itt nem csak teljesíteni tudjuk minden információs igényüket, hanem személyesen megtapasztalhatják, személyes benyomást szerezhetnek egy világszabadalommal rendelkező, személyfejlesztő/tanító technológiának, a Brainturbonak.

Szívesen vesszük, ha esetleg arra is szán időt, hogy első benyomását/véleményét megosztja velünk: office [kukac] agyturbo.eu


2018-08-17 00:00:00
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

A KOR..., NEM FOG SZÁMÍTANI!


“55 évesen régi vágyam teljesülhetett! Olyan nyelviskolát kerestem, ahol rugalmasan tudnak alkalmazkodni a munkahelyi elfoglaltságomhoz. Nagyon örültem annak, hogy a Brainturbonál a kor sem akadály, és 55 évesen régi vágyam teljesülhetett. A módszert hatékonynak vélem, az órákat jól felkészült tanár irányítja. Bár – úgy gondolom, – túlkoros vagyok bármiféle nyelvvizsgához, a kurzus befejeztével úgy döntöttem, hogy folytatom a továbbtanulást.”

http://www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-08-05 12:12:12
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

"Köszönök mindent nektek, és a német tanárnőnek!"


Kedves Nyelviskola!

Köszönök mindent nektek, és a német tanárnőnek!
Nagyszerű tapasztalataim vannak. Több mint egy éve élünk Németországban úgy, hogy minden nyelvi alaptudást nálatok szereztem. Sikerült munkát találnom 3 hét alatt, lakást bérelnem 3 hónapon belül, a fiam iskolába jár, nagyon jól érezzük magunkat. Én daruskocsival dolgozom, és 250 km-es körzetben járok Bayern-ben. Mindenfelé boldogulok a beszéddel, bár az elején a tájszólás eléggé meglepett. Nap mint nap telefonon kell beszélnem a főnökeimmel, a kollégákkal – természetesen csak németül, (egyedül vagyok magyar a kb. 200 fős cégnél). Szülői értekezlet 3 havonta, ha orvoshoz kell vinni a gyereket ott is boldogulok stb. stb.(ahhoz képest, hogy mikor hozzátok jelentkeztem, egyetlen egy német szót sem tudtam). Szóval nagyon jó tapasztalataim vannak a nyelviskolátokkal kapcsolatban, csak ajánlani tudom!”

http://www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-07-29 21:11:12
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

NOSZOGATNI KELL ŐKET…?!


Kedves anyuk, apuk, nagyik ne hagyjátok ezt a szemléletet tovább terjedni! A magyar fiatalok nem akarnak idegen nyelvet tanulni… - egyebek mellett ez is kiderül az Európai Bizottság oktatási főigazgatóságának friss kutatásából, amiben a 18-30 évesek nyelvtudását és nyelvtanulási hajlandóságát térképezték fel. Egyik napilap által ismertetett kutatásból kiderül, hogy a magyar fiatalok többsége, 72 százaléka csak anyanyelvén vagy legfeljebb még egy nyelven tud írni és olvasni. A nyelvtudásban az uniós rangsor utolsó előtti helyén áll Magyarország, egyedül az Egyesült Királyságban élő fiatalok válaszoltak nagyobb arányban (74 százalék) igennel például arra a kérdésre, kényelmesen érzik-e magukat úgy, hogy csak az anyanyelvüket (ami az ő esetükben ugye a világ legelterjedtebb nyelve, az angol) beszélik. Rögtön utánuk a magyarok következnek, 49 százalékos aránnyal. De a magyarok a harmadik legrosszabb helyen állnak a már ismert idegen nyelvben való elmélyülés tekintetében, és a felmérés szerint "bátortalanok" a meglévő nyelvi tudás használatában is. Az EB kutatása egybecseng az európai felnőtt lakosság nyelvismeretét vizsgáló legutóbbi Eurostat felméréssel is, mely szerint a magyaroknak csak a 37 százaléka beszél legalább egy idegen nyelvet – ami a legrosszabb arány az egész unióban. A lemaradásunkat jól tükrözi, hogy még a harmadik leggyengébb eredményt produkáló Spanyolországban is 51 százalék a legalább egy idegen nyelven beszélők aránya.

2020-tól csak az jelentkezhet egyetemre, főiskolára, akinek legalább egy középfokú nyelvvizsgája van, még van pont elegendő idő!  Az első lépés; http://www.brainturbo.hu/ingyenes-probaora


2018-07-22 10:56:49
Mi garantálja a Brainturbo minőségét?

Jelentkezés ingyenes próbaórára

Kérjük, töltsd ki a lenti adatlapot, és feltételen add meg a kért adatokat, hogy gyorsabb lehessen ügyintézésünk és minél előbb kipróbálhasd a Brainturbo módszert!

Név
Telefon
E-mail
Választott nyelvlabor
Üzenet
 


Próbáld ki ingyen!